yritystekstiilit vuokratekstiilit

Tyylikäs yritystekstiilimallisto

Vuosien aikana olemme huomanneet, että yritystekstiileissä on eroja. Meidän tekstiilitoimittajina toimivat yhteistyökumppanimme tarjoavat runsaasti laadukkaita ja kestäviä yritystekstiilejä, jotka sekä näyttävät että tuntuvat hyviltä.

huolto ja vaihtopalvelu yritystekstiileihin

Vuokratekstiilit huoltopalvelulla

Laajasta vuokratekstiilien valikoimastamme on helppo valita oikeanlainen yritystekstiili eri käyttötarkoituksiin. Helpoin tapa on valita samalla juuri tarpeiden mukainen kokonaispalvelu yritystekstiilien kanssa. Se on joustava ja huoleton vaihtoehto, kysy tarkemmin meiltä vuokratekstiileistä.

Huolto omille vuokratekstiileille

Huollamme yrityksesi omia vuokratekstiilejä. Yritystekstiilien huoltopalvelumme sisältää tekstiilien korjauspalvelun ja yksilöidyt merkkaus-, lokerointi- ja jakelupalvelut. Ole meihin yhteydessä, niin voimme suositella juuri oikeanlaisen kokonaisuuden yrityksesi tarpeisiin.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Muut palvelumme

pyyhejärjestelmä hygieniatuote yritykselle

Hygieniatuotteet

Laadukkailla hyvinvointituotteilla pidät tilojesi ilmeen tyylikkäänä sekä huolehdit siisteydestä ja hygieniasta oikein. Valikoimamme on kattava, joten saat yhdestä paikasta kaiken tarvitsemasi.

työasut teollisuudelle ravintoloille hoiva-alalle ja elintarvike-alalle

Työasut

Työasun sopiva koko, laadukkuus, puhtaus ja myös tyylikäs visuaalinen ilme ovat käyttäjälleen hyvin tärkeitä asioita. Edustava työasu on olennainen osa yritysmielikuvaa, työntekijän tunnistettavuutta ja myös tärkeä viihtyvyystekijä.

vaihtomatto neuvotteluhuoneessa vuokramatto

Vaihtomatot

Laajasta vaihtomattojen valikoimastamme löytyy jokaiseen tilaan ja tarpeeseen oikean värinen ja kokoinen matto. Teemme vaihtomattojen hankinnan ja puhtaanapidon helpoksi, jotta tilanne näyttävät siisteiltä päivästä toiseen.