Kotisivu / Tiedotteet / Lindströmillä on Suomalaista palvelua -avainlippu
01.02.2024

Lindströmillä on Suomalaista palvelua -avainlippu

Suomalaisena yrityksenä kannamme arvostettua merkkiä ja todistusta kotimaisuudestamme ylpeinä. Suomessa myytävät tekstiilipalvelumme on tuotettu Suomessa ja työllistävät Suomessa.

Vaikka olemme Euroopan johtavia tekstiilialan yrityksiä ja toimimme 24 maassa, kotimaamme on Suomi.

Avainlipun arvoisella yrityksellä on oltava merkittävä kotimainen omistusosuus sekä Suomessa toimiva johto että kotimaassa sijaitseva pääkonttori. Paikallisten palvelukeskusten ansiosta kuljetusmatkamme ovat lyhyitä, ja käytämme kuljetuksiin paikallisia kuljetuspalveluita.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Avainlippu-merkki myönnetään vain Suomessa valmistetuille tuotteille tai tuotetuille palveluille, jotka täyttävät tiukat myöntämisperusteet.

Lindström on vastuullinen yritys

Tarjoamme kiertotalouteen perustuvia palvelujamme valtakunnallisesti koko Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla.
Vastuullisuus näkyy Lindströmin perheyrityksessä tehokkaana tekstiilihuoltona sekä kotimaassamme että kansainvälisesti. Lindström työllistää maailmanlaajuisesti reilut 4 600 ihmistä, joista reilusti yli tuhat työskentelee Suomessa.

Tekoja suomalaisen työn puolesta

Avainlippu-merkkejä myöntää ja hallinnoi Suomalaisen Työn Liitto. Merkin tehtävä on auttaa asiakasta valitsemaan suomalainen vaihtoehto. Suomalaisten hyvin tuntema merkki on viestinyt kotimaisuudesta jo yli 50 vuotta.

Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki, jonka myöntämiseen on tarkat myöntämisperusteet.

Avatar